Фоторедактор Prisma перетворюється на соціальну мережу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фоторедактор Prisma перетворюється на соціальну мережу

Технології&Авто
323
Фоторедактор Prisma став одним з найбільш популярних мобільних додатків в цьому році. Після його виходу Google Play і App Store заполонили численні клони. Відмінністю Prisma від раніше існуючих сервісів з обробки фотографій стало використання технології нейронних мереж і штучного інтелекту для перетворення знімків у твори мистецтва. З моменту релізу розробники випустили безліч оновлень, але останній апдейт можна сміливо назвати самим великим, бо він перетворює Prisma із звичайного фоторедактора в соціальну мережу.
Раніше в Prisma можна було тільки накладати фільтри на свої фотографії, але тепер в додатку з’явився розділ, де можна подивитися знімки інших користувачів, зроблені поблизу від вашого місця розташування. Крім цього, чим більше лайків набирає фото, тим вище в рейтингу воно знаходиться і відображається на більшій відстані. Також в програмі з’явилася інтерактивна карта, на якій можна подивитися фотографії відомих місць з усього світу.
Ще однією важливою зміною новій версії Prisma стало те, що роздільну здатність підсумкових зображень було збільшено з 1920х1080 пікселів удвічі.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас