Новий Volkswagen Polo виходить на ринок (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий Volkswagen Polo виходить на ринок (фото)

Технології&Авто
5395
Німецький автовиробник Volkswagen запускає продажі оновленої версії свого популярного автомобіля – VW Polo. У Британії ціна на Polo Match 2017 модельного року починається від 16 тис. 634 доларів. І вже стандартна комплектація оснащена фірмовою інформаційно-розважальною системою Car-Net App-Connect, яка сумісна з Apple CarPlay, Android Auto і MirrorLink.
Крім електроніки в базі електрорегульовані дзеркала заднього виду з підігрівом, клімат-контроль, датчики дощу і паркування і салонне дзеркало заднього виду, що автоматично затемнюється.
Тут же і система VW Cam Connect, яка дозволяє підключити до системи автомобіля камеру GoPro Hero 4, щоб бачити картинку на екрані інформаційно-розважальної системи.
Новий Volkswagen Polo виходить на ринок (фото)
На вибір Volkswagen пропонує три двигуни. Трициліндровий бензиновий літровий потужністю 59 або 89 сил, бензиновий 1,2-літровий турбований чотириціліндровий і 1,4 літровий дизель. Машини з літровим моторчиком і з дизельними агрегатами оснащуються виключно механічною коробкою передач, а Polo з 1,2-літровим двигуном доступні і з автоматичною трансмісією.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас