Виробник коньяку "Шустов" виходить на ринки Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник коньяку "Шустов" виходить на ринки Європи

Світ
959
Виробник коньяків “Одеський коньячний завод” експортує продукцію в 14 країн. Зараз компанія освоює австралійський, польський і американський ринки
 
Один з найбільших виробників коньяків в Україні “Одеський коньячний завод” (ОКЗ) уклав контракти на поставку своєї продукції до Австралії і Польщі.
“Одеський коньячний завод” збільшить виробництво і продажі в цьому році. Ми освоюємо нові ринки. Буквально два тижні тому відвантажили партію своєї продукції в Австралію. Зараз вже підписали контракт на поставку коньяків в Польщу”, – розповів голова правління ОКЗ Едуард Городецький.
За його словами, зараз підприємство розширює свою географію поставок, активно освоює ринок США. Всього компанія здійснює експорт в 14 країн. “Близько 10% виробленої продукції у нас йде на експорт”, – уточнив Едуард Городецький.
Він додав, що потужності з виробництва коньяку протягом року були завантажені на рівні 55%.
“У нас потужності з перекурки становлять 30 млн літрів вина в сезон. Зараз близько 8 млн літрів коньячного спирту знаходиться на витримці”, – додав голова правління компанії.
Нагадаємо, що “Одеський коньячний завод” входить в найбільший в Східній Європі міжнародний алкогольний холдинг Global Spirits, який заснований в 2008 році і об’єднує профільні активи в алкогольній галузі України, Росії та США.
До складу виробничих потужностей Global Spirits входить ЛГЗ “Хортиця”, “Одеський коньячний завод”, Полтавський ЛГЗ. У структуру також входять дистрибуційні підрозділи: “Українська дистрибуційна компанія”, Торговий дім “Хортиця” і Megapolis USA.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас