«Яндекс.Таксі» запустилось ще в одному місті України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Яндекс.Таксі» запустилось ще в одному місті України

Технології&Авто
1798
Онлайн-сервіс «Яндекс.Таксі», який раніше запустився в Києві і Харкові, відтепер доступний і для жителів Дніпра. Замовити машину можна на сайті taxi.yandex.ua або за допомогою програми для iOS і Android, а за наближенням водія можна стежити на карті міста.
Подача таксі і перші два кілометри шляху обійдуться в 14 грн, далі тариф становить 4 грн за кілометр. Тривалість поїздки на вартість не впливає. Наприклад, п’ять кілометрів по місту – від Соборної площі до ТЦ «Вавилон» – можна проїхати приблизно за 26 грн.
Якщо пасажир затримається і водієві доведеться чекати його більше п’яти хвилин, кожна наступна хвилина очікування буде коштувати 1,5 грн. Розплатитися за поїздку можна тільки готівкою – оплата банківською картою з’явиться пізніше.
Нагадаємо, два тижні тому «Яндекс.Таксі» запустили в Харкові, а в Києві сервіс працює з осені. При цьому за кількістю замовлень Київ вже входить в першу п’ятірку серед 46 міст присутності сервісу. Як повідомили в компанії, в Україні з «Яндекс.Таксі» співпрацюють більш ніж 3000 водіїв з трьох десятків таксопарків і диспетчерських. Крім України, сервіс доступний в п’яти країнах – Вірменії, Білорусі, Грузії, Казахстані та Росії.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас