США очікують розширення бізнесу з Україною при Трампі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США очікують розширення бізнесу з Україною при Трампі

Казна та Політика
388
У діловому середовищі США вважають “хорошим знаком” висування на ключові пости в адміністрації Дональда Трампа представників великого бізнесу, що створить нові можливості для міжнародних зв’язків Сполучених Штатів, в тому числі з Україною.
Про це розповів у коментарі президент Ділової ради США-Україна Морган Вільямс.
“Це хороший знак, що обраний президент і призначені ним кандидати на ключові посади в новій адміністрації, очевидно, будуть мати більш активний діловий підхід, спрямований на розширення бізнесу і розвиток економіки. З такими потужними бізнес-гравцями і фінансовими лідерами (у новій адміністрації ред.) Сполучені Штати лише зміцнять свою економічну і фінансову могутність у світі”, – зазначив він.
Вільямс також висловив переконання, що це “створює нові можливості для ділових відносин між США та Україною”.
Крім того, зазначив він, сьогодні створюються нові можливості для збільшення експорту в Україну. “Отже, ми думаємо, що це дозволить поліпшити ситуацію”,- підкреслив Вільямс.
Оцінюючи перспективи розвитку української економіки, президент Ділової ради зазначив, що вона має ознаки поліпшення, але потрібно знайти спосіб прискорити її розвиток. “Ми очікуємо, що український уряд буде реалізовувати більше реформ, в тому числі для того, щоб ділові кола відчували себе комфортно, а також, щоб поліпшити бізнес-середовище в країні. Він зазначив, що мова йде, насамперед, про реформу законодавства.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас