Як виглядатиме електромобіль Faraday Future (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як виглядатиме електромобіль Faraday Future (відео)

Технології&Авто
940
Компанія Faraday Future, як відомо, переживає великі фінансові труднощі і, найімовірніше, буде змушена перенести випуск свого першого електромобіля на більш пізній термін. Але це не заважає амбітному виробнику готуватися до анонсу цього самого автомобіля, який повинен відбудуться вже на початку наступного місяця в рамках виставки CES 2017. Днями на офіційному YouTube-каналі Faraday Future вийшли два нові рекламні відеоролики про електромобіль.
Після їх перегляду немає жодних сумнівів в тому, що ретельно замаскований транспортний засіб із серії рекламних роликів Faraday Future є паркетником. На першому відео нам показують вже знайому машину, яка мчить по тестовому треку.
Судячи з усього, це відео, назване Propelled By Innovation «Той, що зрушується інноваціями», створили з того ж вихідного відеоматеріалу, що і перший ролик. На другому відео змагальні перегони за участю електромобіля Faraday Future. Суперниками виступають Tesla, Bentley і навіть Ferrari. Ось тільки як проходили ці самі перегони з відео дізнатися не вийде, оскільки там нам показують лише кадри на стартовій лінії.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас