ДФС України зібрала рекордну суму податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС України зібрала рекордну суму податків

Казна та Політика
947
У листопаді 2016 року Державна фіскальна служба (ДФС) України зібрала рекордний обсяг податків і зборів – понад 80 млрд гривень. Про це заявив глава відомства Роман Насіров, передає прес-служба ДФС.
“Фактично в листопаді в цілому зібрано до загального фонду бюджету 80,4 млрд гривень. З них – до місцевих бюджетів 14,9 млрд грн”, – зазначив Насіров.
За словами глави ДФС, в листопаді також були зафіксовані рекордні надходження до зведеного бюджету України. “За підсумками листопада ми отримали 22,2 млрд грн митних і 43,3 млрд грн податкових платежів. При цьому протягом всього 2016 року ДФС щомісяця забезпечує перевиконання планових показників з надходжень до бюджету”, – зазначив Насіров.
Глава ДФС додав, що таких результатів вдалося досягти завдяки посиленню заходів щодо детінізації економіки, боротьби з контрабандою та порушенням митних правил.
Нагадаємо, в бюджеті-2017 уряд має намір закласти зростання доходів. Однак, як запевняють у Кабміні, додаткові кошти з’являться не за рахунок збільшення ставок податків, а завдяки поліпшенню податкового адміністрування.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас