На Харківщині перевіряють вантажі за принципом єдиного вікна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Харківщині перевіряють вантажі за принципом єдиного вікна

Казна та Політика
261
У Харківській області за підсумками листопада 2016 року шляхом електронної комунікації за принципом “єдиного вікна” провели санепідконтроль для 108 вантажів. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.
Оформлення вантажів проводилося в п’яти зонах митного контролю в Харкові, а також Куп’янському та Дергачівському районах Харківської області. В цілому перевірили 856 вантажів, а частка вантажів, перевірених шляхом електронної комунікації, склала 13%.
За цей період тільки в одному випадку за підсумками перевірки власник вантажу отримав відмову через відсутність документів, що підтверджують його безпеку.
Нагадаємо, влітку 2016 року Кабінет міністрів України визначив повноваження мобільних груп з протидії порушенням на митниці, а також затвердив порядок проведення фото та відео фіксації митних оглядів вантажів. Мова йде про створення 20 мобільних груп, до яких увійшли представники Державної фіскальної служби, Державної прикордонної служби та Національної поліції.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас