Міністр інфраструктури обіцяє звільнити чиновників, винних у дефіциті вантажних вагонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр інфраструктури обіцяє звільнити чиновників, винних у дефіциті вантажних вагонів

Казна та Політика
270
Міністр інфраструктури обіцяє звільнити чиновників, винних у дефіциті вантажних вагонів.
Про це повідомив в соцмережі Facebook міністр інфраструктури Володимир Омелян, коментуючи слова генерального директора одного з найбільших металургійних комбінатів в Україні “ArcelorMittal Кривий Ріг” Парамжіта Калона про те, що підприємство має проблеми з доставкою продукції в українські морські торговельні порти для експорту через брак вантажних вагонів. “Розслідуванням займається Юрій Лавренюк (заступник міністра інфраструктури – ред.).
Ми про це ще минулого тижня повідомили правоохоронним органам, провів окрема розмова з цього приводу з Войцехом Балчуном, що такі речі неприпустимі, і вся причетна до цього вертикаль повинна бути негайно звільнена”, – зазначив міністр.
Як повідомлялося, раніше генеральний директор “ArcelorMittal Кривий Ріг” Парамжіт Калон заявив, що підприємство має проблеми з доставкою продукції в українські морські торговельні порти для експорту через брак вантажних вагонів у публічній акціонерної компанії “Укрзалізниця”.
За словами гендиректора меткомбінату, на прохання надати підприємству вагони для виконання перевезень продукції, в “Укрзалізниці” відповідають, що “вагонів в принципі немає”.
За даними “Укрзалізниці”, в 2017 році компанія планує закупити майже 9 тис. вантажних вагонів, що на 36,4% більше раніше заявлених планів з придбання 6,6 тис. одиниць вантажного парку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас