Президент закликав литовський бізнес інвестувати в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент закликав литовський бізнес інвестувати в Україну

Казна та Політика
229
Президент України Петро Порошенко закликав литовський бізнес активно інвестувати в Україну, оскільки саме зараз настав найбільш підходящий для цього час.
«Зараз саме час інвестувати, – сказав Порошенко. – Як ми називаємо президента Грібаускайте (президента Литви Далю Грібайскайте) «наша Даля», так і кожного литовського інвестора ми називаємо «нашим інвестором».
Він нагадав, що за два роки Україна досягла значних результатів у встановленні макроекономічної стабільності, формування антикорупційних інституцій, дерегуляції і децентралізації влади.
«Ми відновили економічне зростання. Україна з 2015 року не купує російський газ, – сказав Порошенко. – Ніхто не вірив, що нам вдасться провести Конституційну реформу, ми провели реформу державної служби, проведена дерегуляція. Скасовано 368 регуляторних актів, частина з яких ведуть свою історію з 1925 року. Це папери, які нікому не потрібні. Зараз створюється електронний кабінет платника податків, створюються центри надання адміністративних послуг».
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас