Реформа від Авакова: екс-заступник командира київського "Беркута" отримав посаду в поліції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реформа від Авакова: екс-заступник командира київського "Беркута" отримав посаду в поліції

Казна та Політика
797
Колишній заступник командира київського “Беркута” Андрій Дідюк, що проходить у справі про розгін протестуючих в ніч на 1 грудня 2013 року, отримав нове звання і після “реформи” поліції очолив Полк поліції особливого призначення №1.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав учасник волонтерського об’єднання “Народний фронт” і блогер Роман Синіцин.
“Три роки тому Андрій був майором. Заступником командира київського Беркута. Заступником Кусюка, який зараз служить в російському ОМОНі. Саме того Беркута, який бив студентів 30-го листопада. Який калічив, крав, вбивав людей в період з листопада по січень 2013 2014”, – пише волонтер.
За його словами, незважаючи на наведені вище факти, Дідюк продовжує служити і навіть не був відсторонений від роботи на час слідства.
“Правда, тепер обіймає посаду командира Полку поліції особливого призначення №1. Так тепер називається Беркут. Андрій командує всім київським “Беркутом”. Андрій пішов на підвищення. Також Андрій проходить обвинуваченим у справі 30 листопада. Однак він не звільнений і продовжує працювати. І перспектив у цій справі особливих немає, її навмисно розвалює суддя Олена Мелешак, яка фабрикувала справи проти Автомайдану в той же період. Власне це все, що Вам потрібно знати про реформу поліції від Авакова”, – резюмував Синіцин.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас