Без нього ніяк: У Голландії інтернет визнали базовою потребою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Без нього ніяк: У Голландії інтернет визнали базовою потребою

Світ
439
Міністр економіки Нідерландів Хенк Камп визнав бездротовий доступ до інтернету базовою потребою кожного громадянина країни. За словами чиновника, без розвитку цієї технології голландська економіка буде стагнувати. Першим кроком стане ефективне використання доступних частот.
Міністр економіки Нідерландів Хенк Камп зазначив, що за останнє десятиліття бездротовий інтернет з опції на смартфоні або комп’ютері перетворився на базову потребу, як потреба у воді або електриці. «Без цієї технології наша економіка буде стагнувати. Споживачі і компанії повинні мати доступ до послуг мережі, в найближчі роки ця потреба зростатиме», — цитує Кампа видання Dutch News.
Свої заяви міністр представив в новому програмному документі. У ньому описана державна стратегія щодо ефективного використання частот для бездротового зв’язку. Наступної весни уряд представить нові умови ліцензування послуг для операторів зв’язку. За даними організації ACM, мережі 4G вже доступні на 99% території країни.
Доступ до інтернету набуває все більшого значення і визнається базовою потребою не тільки на урядовому, але і на міжнародному рівні. Влітку ООН видала резолюцію, в якій визначила навмисне обмеження доступу до інформації в режимі онлайн обмеженням прав людини. Країни не повинні обмежувати доступ громадян до мережі і позбавляти їх свободи слова онлайн. Кілька держав, включаючи Росію і Китай, не підтримали резолюцію.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас