Найважливіші цифри і цитати четверга, 8 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 8 грудня

587
Найважливіші цифри і цитати четверга, 8 грудня:
  • ДФС вилучила незаконно ввезене дизельне паливо на 20,4 млн -mln-griven-v-hersonskoj-oblasti гривень в Херсонській області
У Нафтогазі порівняли ціни на європейський і російський газ
“У серпні-вересні були значні поставки з ціною нижче за “газпромівську”. Могли придбати і більше, але Газпром блокує віртуальний реверс, тому купили менше, ніж хотіли. Потім була незвично холодна осінь, і європейські ціни стали вищі за “газпромівські”, але різниця була відносно невеликою”, – говорить Вітренко.
Кабмін пропонує прив’язати межу держборгу до курсу гривні
“У разі відхилення офіційного курсу гривні до долара США на 31 грудня 2016 року від курсу, який застосовувався при укладанні держбюджету України, допускається відхилення від граничного обсягу держборгу і гарантованого державою боргу на такий офіційний курс”, – вказується в законопроекті.
НБУ повідомив, коли має намір завершити верифікацію виконання Приватбанком плану докапіталізації
“До кінця року перевірка виконання програми повинна завершитися, і відповідно буде прийнято рішення про те, чи виконав він її”, – сказала голова НБУ.
Саакашвілі розповів про свої перші плани в разі перемоги на виборах
“У перші ж три місяці нашого уряду ми повинні скоротити податки на 60%, ми повинні держапарат скоротити в два рази, я точно знаю як. Ми повинні скасувати 80% регуляції, у мене вже готовий список цих регуляцій, які потрібно скасувати, ми повинні поміняти політичний клас, і ми повинні продати держпідприємства”, – заявив він.
НБУ оголосив своє рішення про облікову ставку
«У жовтні 2016 інфляція становила 12.4% в річному вимірі. Прискорення споживчої інфляції відбулося переважно за рахунок підвищення адміністративно-регульованих цін і тарифів та ефекту бази порівняння», – повідомили в НБУ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас