У Instagram з'явилася можливість лайкати коментарі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Instagram з'явилася можливість лайкати коментарі

Технології&Авто
228
Instagram дозволяє тепер лайкати і відключати коментарі, а також видаляти підписників без їх блокування.
Популярний соціальний сервіс для обміну фотографіями і відеозаписами Instagram анонсував кілька нових функцій, які найближчим часом стануть доступні користувачам на обох ключових мобільних платформах (читай – Android і iOS). Відповідне оновлення вже розгортається для сумісних пристроїв, процес цей може зайняти певний час.
Щодо обіцяних нововведень, по-перше, це можливість ставити лайки для коментарів і повністю відключати можливість коментування окремих публікацій. Раніше ця можливість була доступна обмеженій кількості користувачів в рамках програми тестування, але тепер скористатися нею зможуть всі бажаючі.
Після встановлення згаданого оновлення для активації функції відключення коментарів потрібно буде відкрити розділ “Додаткові налаштування” перед публікацією повідомлення і скористатися опцією “Відключити коментарі”.
Повідомляється, що при бажанні користувач зможе в будь-який момент знову включити коментарі, скориставшись відповідним пунктом з меню, яке ховається під трикрапкою.
На відміну від Facebook, де стрічка коментарів організовується схожим зі стрічкою новин чином, в Instagram коментарі не будуть алгоритмічно ранжуватися в залежності від кількості лайків.
Ще одним нововведенням в оновленій версії програми стане можливість видалення підписників без необхідності їх попереднього блокування. Більш того, цей процес буде проходити без особливого галасу. Ніяких повідомлень про те, що їх видалили, підписники того чи іншого користувача отримувати не будуть. Щоб виконати цю дію, потрібно скористатися відповідним пунктом меню “…” на профілі підписника, який впав у немилість.
Ну і останнє за рахунком, але не за важливістю, нововведення – функція, що дозволяє на умовах повної анонімності повідомити про іншого користувача, який потенційно може нашкодити собі. З людиною, на яку вказали, зв’язуються співробітники організацій, які надають необхідну психологічну підтримку в таких випадках.
Адміністрація сервісу стверджує, що спеціальні команди, створені по всьому світу, забезпечують роботу служби в режимі 24/7.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас