Саакашвілі розповів про свої перші плани в разі перемоги на виборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі розповів про свої перші плани в разі перемоги на виборах

Казна та Політика
4339
У разі приходу до влади Михаїл Саакашвілі планує скоротити податки на 60%, зменшити кількість чиновників, скасувати 80% регуляції і продати всі державні підприємства.
За інформацією Гордон, про це екс-губернатор Одеської області розповів в ефірі Skrypin.ua.
“У перші ж три місяці нашого уряду ми повинні скоротити податки на 60%, ми повинні держапарат скоротити в два рази, я точно знаю як. Ми повинні скасувати 80% регуляції, у мене вже готовий список цих регуляцій, які потрібно скасувати, ми повинні поміняти політичний клас, і ми повинні продати держпідприємства”, – заявив він.
На думку Саакашвілі, Одеський припортовий завод ніяк не вдається продати через неефективне державне управління. Крім того він підкреслив, що такий продаж неможливий через борг Дмитра Фірташа в 350 мільйонів гривень.
“Паскудство це, ОПЗ знову не продали. А хто купить ОПЗ разом з боргом Дмитра Фірташа в 350 мільйонів і разом з Щуриковим (замдиректора ОПЗ Микола Щуриков був затриманий у справі про розтрату коштів ОПЗ на суму 205,181 млн грн. – Ред.)? Вони кажуть, що знову не змогли інвесторів знайти. Хто піде інвестувати в Щурикова, вибачте мене?”, – обурився Саакашвілі.
Також політик поскаржився, що після зміни влади в 2014 році чиновники зникли з Кабміну, а з іноземних інвесторів продовжують брати хабарі за дозволи.
“Зараз заходить людина в Кабмін, як в магазин! Таке було в останні роки Віктора Януковича і трохи – за часів “помаранчевих”. Така корупція, як зараз”, – резюмував Саакашвілі.
Нагадаємо, що Порошенко офіційно розпочав пошуки заміни Саакашвілі. Варто зазначити, що заявку можна подати до 15 грудня поточного року. У списку необхідних документів, зокрема – електронна декларація за 2015 рік. Конкурс буде проведено 20 грудня в 10.00.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас