Pokemon Go збирається просувати нових монстрів в Starbucks — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Pokemon Go збирається просувати нових монстрів в Starbucks

Технології&Авто
184
Pokémon Go об’єднується з Sprint, щоб розгорнути бізнес в поке-стопах і спортивних залах в рамках чергового кроку Niantic, щоб зберегти гравців в грі.
Новина приходить тільки за день до того, як Starbucks, як очікується, зробить те ж саме, ввівши Pokémon Go-тематичний напій для тренерів. Niantic також випустили тизер, що в грі з’являться нові монстри, повідомляє ITbukva.com.
Що стосується зв’язку з Sprint, Niantic каже, що більше 10500 роздрібних точок, включаючи “Sprint, Boost Mobile і Sprint в магазинах RadioShack, стануть поке-стопами і спортзалами, що дасть вам ще більше місця, щоб запасти м’ячі і ягоди і битися зі своїми друзями”.
Магазини Sprint також нададуть зарядні станції для гравців Pokémon Go, а потім Sprint відкриє свої безлімітні дані. Така ідея, принаймні.
Якщо стирчати в магазинах Sprint вам не до душі, Starbucks також запустить аналогічне просування Pokémon Go відзавтра.
Згідно документами на Reddit і звітом The Next Web, що просочилися в мережу на початку цього тижня, більшість місць Starbucks також стануть поке-стопами і спортзалами, щоб заохотити тренерів випити напій. Мережа кав’ярень планує спеціальний Pokémon Go-тематичний напій, яким є ванільним фрапуччіно з малиновим сиропом та ожиною.
І, нарешті, Niantic дражнить введенням більшої кількості покемонів (ще 100, як очікується), починаючи з наступного тижня.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас