Кросовери Bentley Bentayga відкликають в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кросовери Bentley Bentayga відкликають в Росії

Технології&Авто
1170
У Росії відкликають майже 90 кросоверів Bentley Bentayga через проблеми з кріпленням сидінь і приладової панелі. Про це повідомляє Федеральне агентство з технічного регулювання і метрології (Росстандарт).
Під сервісну кампанію потрапили 86 автомобілів Bentley Bentayga, проданих в 2016 році. З’ясувалося, що ряд болтів, які використовуються в кріпленні сидінь, замку ременя безпеки і деяких подушок безпеки, недостатньо добре затягнуті.
wsj.com
Такий дефект не тільки може доставити дискомфорт водієві, коли через слабкі з’єднання починають гриміти якісь елементи в салоні, але і привести до серйозних наслідків – наприклад, некоректного спрацьовування подушок безпеки при ДТП.
Уповноважені дилери ТОВ «Фольксваген Груп Рус» безкоштовно усунуть несправність, правильно затягнувши болти і повторно перевіривши потенційно проблемні з’єднання.
wsj.com
У повідомленні Росстандарта йдеться, що власники Bentley можуть дочекатися повідомлення про необхідність приїхати в сервісний центр або самостійно визначити, чи потрапляє їхній автомобіль під відкликання, зіставивши VIN-код їхнього транспортного засобу з кодами, які вказані на сайті відомства, а потім зв’язатися з дилером і записатися на ремонт.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас