Представлено планшет для тих, хто любить працювати з олівцем у руці (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено планшет для тих, хто любить працювати з олівцем у руці (відео)

Технології&Авто
1621
Норвезький стартап reMarkable представила планшет, орієнтований на людей, які думають, що найкраще працювати з олівцем в руці, але як і раніше хочуть, щоб він був цифровим.
Його новий E Ink планшет орієнтований на бізнес і творчих людей, а також студентів і тих, хто звик працювати з паперовими записниками, підручниками, ручками і підсвіткою. Для деяких дизайнерів він може стати втіленням мрії “працювати з олівцем у руці”.
Планшет заснований на запатентованих електронних чорнилах, які компанія розробила сама. Новий продукт “найшвидший у світі E Ink планшет на ринку, який відтворює досвід пером на папері”, – стверджують у reMarkable.
Компанія називає свою технологію екрана CANVAS, дисплей з електронними чорнилами, який імітує зовнішній вигляд справжнього паперу. Він не має сірості і компанія стверджує, що вирішила проблему “повільного чорнила” – затримку відгуку екрану під час запису за допомогою стилуса.
Планшет reMarkable розроблений у тісній співпраці з E Ink, а екран має 10,3 дюйма по діагоналі.
Для підтримки пристрою, компанія буде пропонувати хмарні послуги для резервного копіювання та синхронізації між пристроями користувачів. Пристрій використовує Wi-Fi для підключення, але компанія не вказати, які Wi-Fi стандарти вона підтримує.
Remarkable відкривала попередній продаж, з ціною замовлення $379. За фломастер і кришку доведеться заплатити окремо за кожний по $79. У широкий продаж продукт надійде влітку 2017 року, за ціною $529.
За матеріалами:
DesignTalk
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас