Новобудови бізнес-класу не відповідають вимогам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новобудови бізнес-класу не відповідають вимогам

Нерухомість
932
Новобудови часто не відповідають заявленому класу. Найбільше проблем через це має бізнес-сегмент. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів директор компанії “Євро-Рейтинг” Григорій Перерва.
“До бізнес-класу часто зараховують об’єкти, які будують у центральній частині міста. У новобудовах бізнес-класу мають бути дуже привабливі умови життя. За переліком якісних характеристик вони не відповідають заявленому сегменту. Не обладнані автономними приладами опалення, відсутні підземні паркінги. Відкриті парковки біля будинків бізнес-класу нерідко мають проблеми з оформленням. Часто їх не охороняють. У будинках бізнес-класу прибудинкова територія має бути закритою. Це виконують не завжди”, – говорить Григорій Перерва.
За словами Перерви, найбільше будують житла економ-класу. Бізнес-клас другий за обсягом. У компанії “Євро-Рейтинг” проаналізували 135 житлових комплексів від 44 забудовників та оновили рейтинг комфорту в новобудовах у Києві.
“Найменше проблемних точок – із житлом економ-класу. До нього не має великих вимог. Такі новобудови часто зводять занадто близько до промислових зон і далеко від маршрутів громадського транспорту”, – коментує Григорій Перерва.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас