Луценко: НАБУ просить притягнути до відповідальності Холодницького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко: НАБУ просить притягнути до відповідальності Холодницького

Кримінал
1160
Луценко отримав від НАБУ лист з проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.
Про це Луценко заявив в ефірі ток-шоу “Право на владу” на каналі 1+1.
“Сьогодні я отримав листа від НАБУ з проханням притягнути до відповідальності Холодницького. Я не буду цим займатися, просто як генеральний прокурор, маючи обмежену компетенцію стосовно цих двох інституцій, проводжу з ними робочі наради… На жаль, тепер НАБУ заважає САП. Я сподіваюся, що ми зможемо допомогти двом шановним керівникам разом працювати і давати справи в суд”, – сказав він.
Луценко спробував пояснити ситуацію тим, що між НАБУ і САП є непорозуміння.
Також, в ефірі програми, Луценко повідомив, що ГПУ спільно з НАБУ оцінює діяльність слідчого прокурора Дмитра Суса, якого раніше спіймали на брехні у декларації.
Департамент ГПУ, в якому працював Сус, називають “департамент Кононенка-Грановського”, за прізвищами депутатів від БПП Ігоря Кононенка та Олександра Грановського, яким приписують вплив на цей підрозділ ГПУ.
У серпні відбулося зіткнення між співробітниками ГПУ і детективами Національного антикорупційного бюро, які здійснювали зовнішнє стеження за Сусом.
У ГПУ заявили, що стеження було незаконним, у той час як в НАБУ стверджують, що мали на це рішення суду.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас