YouTube запускає підтримку 4K для стрімінгу звичайних і панорамних 360-градусних відео — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

YouTube запускає підтримку 4K для стрімінгу звичайних і панорамних 360-градусних відео

Технології&Авто
808
Сервіс YouTube запустив підтримку відео роздільною здатністю 4K ще в 2010 році і ось тепер справа дійшла до надвисокої роздільної здатності в живих трансляціях звичайних і панорамних відео.
Новий формат дозволить авторам транслювати своє відео в надвисокій роздільній здатності, а власники 4K-пристроїв відображення зможуть насолоджуватись чіткою картинкою під час показу. Підвищена роздільна здатність також суттєво підвищує чіткість і реалістичність відео у форматі 360°.
Нагадаємо, що 4K-відео складається з 8 мільйонів пікселів, бо його роздільна здатність вчетверо вища, ніж у стандартного на даний момент HD-формату 1080p. До того ж, YouTube підтримує 4K-відео при частоті до 60 кадрів на секунду, тобто зображення буде не просто більш чітким, але і менш змазаним і реалістичним, особливо в роликах з високою динамікою.
Зазначимо, що сервіс YouTube має намір активно просувати можливості 4K-стрімінгу, а отже, нас чекають більш якісні трансляції концертів та інших подій з набагато більш чітким, чистим і яскравим зображенням, ніж раніше.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас