Жінка заробила 200 тис. грн на знижках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жінка заробила 200 тис. грн на знижках

Особисті фінанси
5016
40-річна Кел Холдер з британського Бірмінгема днями полює на акції та знижки, пише Daily Mail. 6 років тому заради цього залишила роботу. Відтоді отримала безкоштовних товарів на 5 тис. фунтів. На наші гроші це близько 160 тис. грн.
Кел прокидається о 04:30 ранку. Одразу заходить в інтернет і починає шукати найкращі знижки. Заощаджує гроші на всьому – від побутових товарів до продуктів харчування. До супермаркетів ходить у години пік. У тисняві покупці лишають на касах чеки зі знижками та акційні пропозиції. Усі ці папірці жінка збирає та використовує. На цьому за останній рік заробила понад 960 фунтів (30 тис. грн).
Вдома Кел тримає великий запас товарів, що дістаються їй фактично задарма. Це – одяг, косметика, засоби для миття посуду, чай, кава, печиво, консерви. Наприклад, 176 банок печених бобів, яких вистачило на цілий рік. Куплені на розпродажі нові брендові речі за ціною 2 фунти (60 грн). Вино, крекери і навіть святкова індичка – безкоштовні завдяки різдвяним акціям. Крім того, продуктова крамниця, в якій здійснює покупки Кел, щомісячно платить їй 15 фунтів (500 грн) як постійному покупцеві.
Товарами і грошима жінка ділиться з сусідом по квартирі. За це він покриває оренду та оплату рахунків.
“Спочатку доводилося нелегко. Пошук вигідних пропозицій забирав багато часу. Щоправда, зараз я вже експерт. Роблю це за 20 хвилин”, – говорить Кел.
Акційні купони вона завжди носить із собою – про всяк випадок.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас