"Етап реформ": Ініціатива "Укрзалізниці" про підвищення тарифів перебуває на розгляді в Мінінфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Етап реформ": Ініціатива "Укрзалізниці" про підвищення тарифів перебуває на розгляді в Мінінфраструктури

Казна та Політика
188
Ініціатива ПАТ “Укрзалізниця” про підвищення тарифів з 2017 року перебуває на розгляді в Міністерстві інфраструктури, повідомив глава відомства Володимир Омелян.
“Зараз пропозицією “Укрзалізниці” дійсно є підвищення тарифів, відповідний фінансовий план-проект на 2017 рік переданий до Міністерства інфраструктури”, – сказав міністр журналістам перед засіданням Кабінету міністрів України в середу.
За його словами, підвищення тарифів передбачено проектом фінансового плану підприємства на 2017 рік. Міністр додав, що 29 листопада доручив голові компанії Войцеху Балчуну розпочати діалог з бізнесом щодо обґрунтованості такого підвищення.
“Минулого разу, коли підвищували тарифи на 12%, – ми чітко домовилися, що це останнє підвищення. Зараз етап реформ, очищення залізниці, позбавлення впливу сторонніх сил, які досі там присутні, і тоді ми говоримо про об’єктивну собівартості перевезень”, – сказав В.Омелян.
Як повідомлялося, ПАТ “Укрзалізниця” виносить на розгляд відповідних центральних органів виконавчої влади питання індексації тарифів на пасажирські перевезення на 35% – індексувати тарифи пропонується в два етапи: в першому кварталі 2017 року і в четвертому по 16%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас