5 причин відвідати Фінансову Виставку ShowFx World в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 причин відвідати Фінансову Виставку ShowFx World в Києві

Світ
177
Уже в ці вихідні, 17 і 18 грудня, в конференц-залі Hyatt Regency Kiev пройде Фінансова Виставка ShowFx World. Мета заходу – навчання всіх бажаючих основам фінансової грамотності, інвестування і торгівлі на фінансових ринках.
Якщо Ви ще не вирішили, приходити чи ні, ми підготували список основних причин, чому варто це зробити. Отже,
5 причин відвідати Фінансову Виставку ShowFx World в Києві
Чому варто прийти на Фінансову Виставку ShowFx World
1. Взяти участь у семінарах про управління фінансами, інвестування і трейдинг. В рамках виставки протягом двох днів буде проведено 14 семінарів від викладачів з України, Росії і Великої Британії.
Серед тем, що порушуються:
- вплив останніх економічних і політичних подій на світову економіку;
- взаємодія ринків;
- робота портфелів акцій США;
- валютні прогнози на 2017 рік і багато іншого
2. Якщо Ви давно хотіли навчитися торгувати на фінансових ринках або хоча б дізнатися, що це таке, не кажучи вже про те, якщо Ви активний трейдер! В рамках програми найкращі викладачі з технічного та фундаментального аналізу підготували семінари для трейдерів будь-якого рівня – від новачка до професіонала. Важливість використання алгоритму в торгівлі, покроковий план розробки прибуткових торгових систем, рівні Фібоначчі, торгові системи на пробій – це лише деякі з тем презентацій.
Не пропустіть виступ спеціального гостя! Вперше в Києві – провідний трейдер і викладач Traders Support Club Алістер Крукс (Велика Британія). За плечима Алі співпраця з Rich Dad Education, “живі” торгові сесії на London Forex Show, співавторство книги Madness of Money і сотні виступів на одній сцені з Робертом Кійосакі, Ерін Брокович і багатьма іншими.
3. Поспілкуватися із засновником і провідним тренером Master Coach Ukraine Олександром Тищуком. Олександр є співзасновником і провідним тренером кількох шкіл і програм коучингу, а також керівником Клубу професійних коучів України і членом Європейської федерації коучингу (ECF). Учасник теле- і радіопередач, письменник і бізнес-тренер з 10-ти річним стажем, Олександр провів понад 1000 бізнес-тренінгів, на яких було навчено близько 8000 осіб!
Всі відвідувачі виставки можуть взяти участь в безкоштовному півторагодинному семінарі від Олександра Тищука на тему «Якість життя. Діагностика, планування, дії».
4. Виграти планшет, смартфон, бізнес-літературу або бонусний торговий рахунок. Протягом двох днів Виставки буде проведено 8 розіграшів від організаторів і компаній, що беруть участь! Кожен присутній отримає шанс крім нових знань забрати додому ще й цінний приз.
5. Насолодитися теплою атмосферою живого спілкування в колі однодумців, нетворкінгом і смачним кава-брейком.
ShowFx World проводять до 10 фінансових заходів на рік в різних точках земної кулі, від СНД до Європи і країн Південно-Східної Азії. Київ посідає особливе місце серед постійних міст-учасників виставки – заходи ShowFx World, що проводяться в столиці України, традиційно збирають велику аудиторію, дозволяючи трейдерам підвищувати свій професіоналізм, а всім учасникам фінансової спільноти України безперешкодно обмінюватися знаннями та досвідом.
Організатори чекають на всіх бажаючих 17 і 18 грудня, в будь-який час з 10:00 до 18:00 в конференц-залі готелю Хаятт Рідженсі Київ.
Переглянути повну програму виставки та зареєструватися на безкоштовну участь можна за посиланням.
До зустрічі на виставці!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас