Безвізовий режим з Україною навмисно блокують в ЄС, - євродепутат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безвізовий режим з Україною навмисно блокують в ЄС, - євродепутат

Світ
1744
На думку Ауштрявічюса, Європа створює нові перешкоди для безвізового режиму з Україною. Введення безвізового режиму з Україною навмисно блокують в Євросоюзі.
Таку думку висловив депутат Європейського парламенту від Литви Пятрас Ауштрявічюс.
За словами Ауштрявічюса, обговорення безвізового режиму з Україною між Європарламентом, Єврокомісією та Радою Європи ще не завершилося, а зараз на ситуацію впливають політичні інтереси країн ЄС. “Наскільки мені відомо, Франція залишається невирішеним питанням, країна, яка зараз в передвиборчому періоді.
 Всі сторони бояться, що в якомусь сенсі питання про безвізовий режим з Україною може вплинути на результати виборів у Франції, так що тепер є цей фактор. Для мене цього достатньо, щоб сказати, що Європа просто обманює себе і Україну”, – заявив Ауштрявічюс. Він також зазначив, що в ЄС створюють нові перешкоди для запровадження безвізового режиму з Україною.
“Це, по-моєму, створює велику політичну невизначеність в країні. Україні потрібна стабільність, Україні має бути ясний європейський шлях, а ми пропонуємо, але не даємо”, – додав євродепутат. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що безвізовий режим з Україною викликає зауваження у низки країн ЄС.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас