Scythe готує до випуску новий тихий корпус Seijaku — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Scythe готує до випуску новий тихий корпус Seijaku

Технології&Авто
310
Попит на комп’ютерні корпуси з хорошою шумоізоляцією є завжди: якщо гравців часто не хвилює шум потужної ігрової платформи, то тим, для кого ПК є робочим інструментом, а також кіно- і меломанам цей шум зі зрозумілих причин не подобається.
Так і любителі ігор, які віддають перевагу грі не в навушниках, теж хочуть слухати озвучку гри, а не шум численних вентиляторів у корпусі. Компанія Scythe готує до випуску нову модель корпусу з шумоізоляцією під назвою Seijaku (Silence, Тиша). Її поставки почнуться 7 грудня, модельний номер даного корпусу — SCY-DFR5-BK. Компанія традиційно використовує для найменування своїх продуктів японські імена.
Конструктивно це буде універсальна середня вежа з сімома посадочними місцями для плат розширення, сумісна з системними платами форматів ATX, Micro-ATX і Mini-ITX. Розташування блоку живлення нижнє, в окремому відсіку, корпус забезпечений достатньо високими ніжками, щоб забезпечувати нормальний повітрозабір.
Бічні панелі корпусу обклеєні шумоізоляційними і вібропоглинальними матами, такий само захист мають і дверцята спереду. За дверцятами ховається решітка повітряних фільтрів і пара відсіків 5,25″. При цьому, пара 120-мм вентиляторів за передньою панеллю і один такий вентилятор ззаду будуть встановлені виробником. При бажанні їх можна замінити на моделі діаметром 140 мм.
Крім стандартних органів управління, за дверцятами Scythe Seijaku ховається і двоканальний реобас, а під верхньою панеллю можна встановити ще пару 120 або 140-мм вентиляторів, або радіатор СЖО типорозміру 240 або 280. При своїх досить скромних габаритах 220 × 483 × 468 міліметрів, корпус досить демократичний до габаритів начинки: довжина плат розширення в ньому може досягати 415 міліметрів, а висота радіатора процесорного кулера — 180 міліметрів. Основний матеріал шасі — сталь SPCC, причому, схоже, досить товста, бо корпус важить 8,75 кг. Ціна обіцяється демократична, всього 7980 ієн, тобто приблизно $70, що зовсім небагато за тихий корпус з трьома встановленими вентиляторами.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас