Найєм може взяти участь у конкурсі на посаду голови Нацполіціі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найєм може взяти участь у конкурсі на посаду голови Нацполіціі

Казна та Політика
660
Однак найбільш високі шанси очолити відомство у Вадима Трояна. Народний депутат Мустафа Найєм (“Блок Петра Порошенка”) планує взяти участь в конкурсі на посаду голови Національної поліції.
 Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна “Поліцейський для Авакова: хто прийде на зміну Хатіі Деканоїдзе”.
Зараз Найєм консультується з юристами на предмет подачі документів для участі в конкурсі. Відмітимо, що Найєм для Нацполіціі – людина не стороння – він входить до складу колегії Міністерства внутрішніх справ, курирував процес переатестації співробітників міліції і запуск патрульної поліції в різних регіонах України. Втім, шансів очолити Нацполіцію все-таки найбільше у колишнього начальника карного розшуку, першого заступника начальника Національної поліції і в. о. глави відомства Вадима Трояна, якого протегує міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
“Подібні статусні призначення відбуваються за погодженням з президентом Петром Порошенком. З огляду на те, що Найєм послідовно критикує главу держави, припущення, що він схвалить це призначення, поки виглядає малоймовірним”, – йдеться в матеріалі. Нагадаємо, Вадим Троян був призначений в. о. глави Нацполіціі 14 листопада, відразу ж після звільнення з цієї посади Хатіі Деканоїдзе.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас