Страхова компанія AIG буде використовувати екзоскелети і дрони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Страхова компанія AIG буде використовувати екзоскелети і дрони

Технології&Авто
524
Американська страхова корпорація American International Group почала співпрацювати з японським виробником екзоскелетів для розробки нових страхових продуктів, а також створила науковий підрозділ з вивчення можливостей дронів.
Півтора роки тому Роберт Ноддін, генеральний директор японського підрозділу AIG, під час робочого візиту в офіс компанії Cyberdyne, самостійно протестував розроблений компанією екзоскелет HAL і залишився ним дуже задоволений. Тепер AIG збирається використовувати екзоскелети в своїй роботі і вже уклала з Cyberdyne договір про співпрацю, повідомляє видання Asian Review.
Стратегія AIG грунтується на концепції «активної турботи» – запобігання нещасним випадкам і захворюванням. Деталі угоди з Cyberdyne і конкретні способи застосування екзоскелета в страхуванні поки невідомі, проте HAL (Hybrid Assistive Limb, буквально – «гібридна допоміжна кінцівка») може використовуватися, наприклад, для підняття різних тягарів.
Крім укладення договору про співпрацю з Cyberdyne, AIG також створила спеціальний науковий підрозділ, який займеться вивченням передових технологій, включаючи дослідження можливостей дронів і штучного інтелекту. Так, наприклад, дрони компанія планує використовувати для виявлення небезпечних дахів, які потребують ремонту.
Страховим компаніям зазвичай потрібний досить тривалий час для того, щоб вивчити перспективи впровадження в повсякденне життя нових технологій. Проте і вони вже починають поступово включати технічні новинки в свою роботу. Наприклад, найбільша французька страхова компанія AXA SA недавно вклалася в розробку програми для моментального мобільного страхування.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас