Хакери викрали особисті дані американських військових моряків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери викрали особисті дані американських військових моряків

Кримінал
272
Військово-морські сили США розслідують злом бази даних, в результаті якого невідомі заволоділи персональною інформацією приблизно 134 тисяч моряків.
Злом стався після того, як зловмисники отримали доступ до інформації на ноутбуці співробітника Hewlett Packard Enterprise, який працює над контрактом з ВМС.
Серед викрадених даних – імена та номери соціального страхування, однак в ВМС поки не вважають, що зловмисники використовують отриману інформацію на шкоду морякам.
ВМС ставиться до цього інциденту вкрай серйозно – це питання довіри наших моряків, – сказав віце-адмірал Роберт Берк. – Розслідування поки знаходиться на ранніх стадіях, ми швидко працюємо, щоб визначити тих, хто став жертвами злому, і подбати про них”.
Hewlett Packard Enterprise, яка відокремилася від американської комп’ютерної компанії HP, повідомила про злом комп’ютера свого співробітника 27 жовтня.
“Про цю подію повідомили в ВМС, і через тривале розслідування HPE не даватиме коментарі з поваги до особистого життя співробітників флоту”, – заявив представник компанії.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас