У Дніпропетровській області запускають регіональну програму підтримки підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпропетровській області запускають регіональну програму підтримки підприємців

Казна та Політика
530
З початку 2017 року в Дніпропетровській області діятиме регіональна програма підтримки підприємництва, яка буде стимулювати створення нових робочих місць у малому бізнесі за рахунок компенсації підприємцям частини відсотків за банківськими кредитами.
Про це заявив перший заступник голови обласної держадміністрації Олег Кужман під час першого регіонального бізнес-форуму “Україна – країна підприємців”, організованого ПриватБанком. За словами Кужмана, в регіоні вже існує програма підтримки підприємництва, але вона вимагає серйозної модифікації, основним для якої стане сьогоднішній бізнес-форум.
“Основні завдання форуму – визначити механізми стимулювання кредитування малого і середнього бізнесу та розробки програм, компенсації відсоткових ставок за банківськими кредитами міською та районною владою, якщо такі кредити йдуть на створення офіційних робочих місць, – зазначив Олег Кужман. – Ми впевнені, що в найкоротші терміни програма підтримки бізнесу буде вдосконалена і вже в наступному році будуть отримані конкретні результати її дії”.
24 листопада в Дніпропетровську пройшов перший бізнес-форум «Україна – країна підприємців» для молодих бізнесменів і тих, хто планує розпочати власну справу. У форумі взяли участь близько 700 представників малого та середнього бізнесу, його організатором виступили ПриватБанк за підтримки Регіональної ради підприємців та ОДА.
За словами організаторів форуму, головною його метою було показати всім учасникам реальні можливості та перспективи для втілення бізнес-ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи і продемонструвати практичні інструменти для створення або розвитку власної компанії. Всі учасники бізнес-форуму в Дніпрі отримали з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від фахівців з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, електронної комерції і т. д.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас