«Чорна п'ятниця»: як економити більше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Чорна п'ятниця»: як економити більше

Світ
2487
Наближається найголовніше свято для раціональних людей, які вміють рахувати гроші. Грандіозний розпродаж року – «чорна п’ятниця» – 2016 року випадає на 25 листопада. Це розпродаж, в якому беруть участь майже всі торговельні мережі та магазини світу.
Цей день не прив’язаний до конкретної дати. Розпродаж починається в п’ятницю після Дня подяки в США, тобто на наступний день після четвертого четверга листопада.
Історія Black Friday бере початок ще в XIX столітті. А по-справжньому назва закріпилася за ним лише 1966 року. Є безліч версій, чому саме «чорна п’ятниця», і всі вони вказують на масштабність заходу. За однією з версій, «чорним» день став через сильні пробки на дорогах в п’ятницю після Дня подяки. За іншою – «чорною» п’ятницю назвали через те, що продавці ведуть облік витрат ручкою червоного кольору, а доходів – чорною. У день розпродажів чорний колір в обліку переважає.
У цей день у багатьох країнах магазини зачищають полиці від неліквідних товарів, продаючи їх дуже дешево – знижки іноді сягають 90%. Це дозволяє рітейлерам непогано заробити і звільнити полиці для закупівель більш свіжого товару.
У себе на батьківщині, в США, «чорна п’ятниця» спричиняє ажіотаж, який призводить до величезних черг, конфліктів і навіть бійок.
При цьому існує помилкова думка, що «чорна п’ятниця» актуальна лише для американців. Розвиток інтернет-торгівлі сьогодні дозволяє будь-якій людині, яка має доступ до всесвітньої павутини, приєднатися до свята знижок.
З огляду на досвід минулих років, в Україні чекати величезних знижок не варто. Але є сервіс, який допоможе зробити покупки ще більш вигідними.
Сервіс Smarty.Sale дозволяє економити на інтернет-покупках. Ви можете отримувати знижки та повертати частину грошей за зроблені покупки. Сьогодні за допомогою Smarty.Sale можна економити, купуючи на таких популярних майданчиках, як AliExpress, eBay, Bonprix, Booking.com, ASOS, App Store і інші. Серед українських магазинів – modnaKasta, Lamoda UA, Moyo, Eldorado, Comfy, Rabota UA, bomond, Carlo Pazolini, Answear.ua.
Як це працює. Інтернет-магазини платять сервісу за замовлення, вчинені за посиланням з сайту Smarty.Sale. З цих коштів сервіс і нараховує покупцеві від 5 до 50% кешбеку. Для того, щоб почати користуватися сервісом, потрібно тільки пройти нескладну процедуру реєстрації на сайті Smarty.Sale. Вам стане доступна сторінка з переліком магазинів. Залишиться тільки перейти на сайт магазину і зробити покупку.
Спосіб повернення коштів ви можете обрати самі: банківська картка Visa/MasterCard будь-якого банку, мобільний телефон, електронні гроші.
Також можна отримати додатковий кешбек, взявши участь в реферальній програмі. Для цього потрібно запросити до участі родичів, друзів або знайомих, поділившись своїм персональним посиланням, яке стане доступним після реєстрації.
З сервісом Smarty.Sale робити покупки не тільки зручно, але й вигідно.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас