Кабмін підняв оклади бюджетникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін підняв оклади бюджетникам

Казна та Політика
2116
Постанова починає діяти з 1 грудня і передбачає підвищення тарифної ставки на 12,7%
Кабмін сьогодні, 23 листопада, прийняв постанову “Деякі питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери”, згідно з яким з 1 грудня для зазначених працівників підвищуються посадові оклади. Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.
Як повідомляється, проект акта підготовлено Мінсоцполітики з метою підвищення посадових окладів працівників окремих галузей бюджетної сфери у зв’язку зі зростанням з 1 грудня цього року мінімальної заробітної плати з 1450 до 1600 грн.
Зокрема, постановою передбачено підвищення тарифної ставки працівника першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки на 150 грн (на 12,7%) і встановлення її в розмірі 1335 грн.
“При цьому зберігається діючий грошовий розрив між мінімальною заробітною платою і тарифною ставкою працівника першого тарифного розряду ЄТС в сумі 265 грн”, – наголошується в повідомленні прес-служби міністерства.
Як відзначили в Мінсоцполітики, відповідно до зростання посадового окладу (тарифної ставки) працівника першого тарифного розряду ЄТС та тарифних коефіцієнтів за розрядами ЄТС підвищуються посадові оклади всім категоріям працівників бюджетної сфери з дотриманням міжкваліфікаційних (міжпосадових) співвідношень з оплати праці.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас