Рекордний рахунок: киянин отримав квитанцію за опалення на 6571 гривню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рекордний рахунок: киянин отримав квитанцію за опалення на 6571 гривню

Особисті фінанси
8177
Люди продовжують обурюватися від рахунків за опалення. При цьому непідйомні суми нараховують, навіть якщо в квартирі встановлений лічильник.
Жовтневі квитанції за опалення продовжують шокувати жителів Києва, а нинішній опалювальний сезон вже встиг стати найскандальнішим за всі роки.
Так, один зі столичних жителів отримав квитанцію за опалення з надзвичайною сумою – 6571 гривня. Чоловік прийшов в центр обслуговування, щоб написати заяву і розібратися з незрозумілою ситуацією. Він зазначив, що така сума “накапала” йому за наявності лічильника в квартирі, за два тижні опалювального сезону. У тому ж центрі обслуговування щодня стоїть довга черга, люди скаржаться на все ті ж великі рахунки в платіжках, а також наборг за попередні місяці, що раптово з’явився.
Жителі звичайної багатоповерхівки на Татарці вражені, бо за 10 днів тепла їм нарахували більше тисячі гривень кожному. “Сума вказана за півмісяця 1251 гривня”, – обурюються кияни. І це при наявності лічильника, який ще донедавна справно працював, але з невідомих причин несподівано зламався. Сусіди чули, що тепловий пристрій наче забирали на “перевірку”, але потім повернули. І тільки зараз з’ясувалося, що лічильник не працює, тому що з нього незрозумілим чином зникла важлива деталь.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас