Україна пропонує Японії запустити прямий авіарейс Київ-Токіо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна пропонує Японії запустити прямий авіарейс Київ-Токіо

Світ
771
Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства інфраструктури України, відповідні пропозиції були озвучені під час робочого візиту до Японії урядової делегації на чолі з першим віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівим, до складу якої також увійшов заступник міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктор Довгань.
«У разі збільшення пасажиропотоку між Японією і Україною Міністерство інфраструктури запропонувало розглянути проект Угоди про повітряне сполучення та відкриття прямого авіарейсу між Києвом і Токіо», – йдеться в повідомленні.
Як повідомили в міністерстві, під час візиту (21-23 листопада) були проведені зустрічі з Японським агентством з міжнародного співробітництва (JICA), Японською організацією міжнародної торгівлі (JETRO), а також найбільшими компаніями, які входять в Японську федерацію бізнесу (KEIDANREN).
За інформацією прес-служби, Довгань обговорив проекти щодо залучення японських інвестицій в транспортну інфраструктуру України.
Зокрема, обговорювалося будівництво мостового переходу через річку Південний Буг у Миколаєві і розвиток портової інфраструктури Одеської і Миколаївської областей – днопоглиблювальні роботи і реконструкція причалів.
«Сторони домовилися узгодити експертний звіт JICA з вивчення логістичного потенціалу транспортної системи півдня України, включаючи проект надання кредиту на будівництво моста в Миколаєві до червня 2017 року, і організувати участь японських компаній в інвестиційних проектах в Україні», – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас