Президент порадив ЄС вчитися у України реформування держави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент порадив ЄС вчитися у України реформування держави

Казна та Політика
1249
Президент України Петро Порошенко під час заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи порадив Європейському Союзу вчитися в України, як реформувати державу.
 “Дивлячись кадри з Євромайдану і отримуючи соціологічні опитування сьогодні, можемо сказати: Україна – найбільш єврооптимістична країна в Європі. Коли в окремих країнах панує євроскептицизм, нехай вони у нас вчаться, як любити Європу, як боротися за європейські цінності і як реформувати державу”, – сказав Порошенко.
Напередодні ввечері, 20 листопада, президент України Петро Порошенко привітав українців з Днем Гідності та Свободи. Перед Днем Гідності та Свободи президент у своєму зверненні нагадав, що Євромайдан зібрався “без будь-яких політиків”. А після побиття перших учасників “Беркутом” на вулиці вийшли мільйони українців.
За його словами, після перемоги Революції гідності над режимом виявилося, що від державного апарату “залишився тільки штурвал, та й той гнилий”. Порошенко підкреслив, що в економіці, щоб уникнути дефолту і катастрофи, уряд не мав ніякого іншого виходу, як вдатися до жорстких і непопулярних заходів, на які сусіди України пішли ще в 90-х.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас