В Японії з'явиться сервіс «велошерінга» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Японії з'явиться сервіс «велошерінга»

Світ
467
Телекомунікаційна корпорація Softbank і фірма Openstreet представили в Японії новий сервіс прокату велосипедів під назвою Hello Cycling.
В основу Hello Cycling покладено принцип, що використовується системами каршерінга. Нагадаємо, що такі служби дозволяють через мобільний додаток орендувати машину на міській парковці, а після завершення поїздки залишити її на будь-який парковці в межах зони надання послуги. Тарифікація зазвичай здійснюється похвилинно.
Користувачі Hello Cycling зможуть завести персональний аккаунт і надалі через мобільний додаток резервувати велосипеди, що знаходяться поблизу. Добравшись до байка, орендар зможе розблокувати спеціальний замок і почати поїздку. Залишити велосипед можна буде на будь-якій станції сервісу Hello Cycling, виконавши оплату за допомогою смартфона. Відстежити двоколісні транспортні засоби оператор зможе за допомогою GPS.
Орендувати байки в рамках платформи Hello Cycling користувачі також зможуть за допомогою транспортних карт Suica, що діють в Японії. Організатори сервісу мають намір здавати в оренду велосипеди різного типу, що дозволить сформувати гнучку тарифну сітку і задовольнити потреби громадян різних категорій.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас