Bitsane запускає сервіс обміну криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bitsane запускає сервіс обміну криптовалют

Фінтех і Картки
1008
Ірландська платформа містить в собі кращий функціонал для створення нових стандартів в індустрії обміну криптовалют. Bitsane створена з урахуванням всіх потреб спільноти користувачів криптовалют.
Сервіс надає можливість здійснювати операції з обміну Bitcoin і Litecoin на USD та EUR. Додаткові валюти будуть підключені найближчим часом. Користувачів Bitsane зацікавлять можливості введення і виведення коштів. Крім криптовалют, в даний момент вибір обмежений між банківським переказом, SEPA і OKPAY, надалі список буде розширюватися.
У Bitsane дуже серйозно ставляться до питань безпеки. Враховуючи події нещодавніх атак і зломів, з якими зіткнулися багато сервісів, Bitsane впровадив найсучасніші засоби забезпечення безпеки, включаючи новітню інфраструктуру, резервне копіювання, підвищений контроль і використання cold storage, і навіть власні технічні реалізації клієнтів для деяких криптовалют. У будь-якому випадку, якщо користувачу буде потрібна допомога в роботі з сервісом, швидка та професійна служба підтримки Bitsane завжди на зв’язку.
В доповнення до традиційної веб-версії сервісу, Bitsane надає своїм клієнтам можливість торгувати з допомогою мобільних пристроїв. Для розробників пропонується повнофункціональний API доступ, який буде відкритий через два тижні після запуску. Вони отримають можливість створювати додатки, використовуючи інструменти і сервіси Bitsane.
Bitsane незабаром надасть сервіс інвестування, маржинальної торгівлі і кредитування, а також автоматизовану торгівлю при обміні.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас