Сервіс Handshake допомагає випускникам вузів знайти роботу своєї мрії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс Handshake допомагає випускникам вузів знайти роботу своєї мрії

Світ
618
Швидко зростаючий сервіс Handshake, який нещодавно отримав $20 млн інвестицій в новому раунді, допомагає випускникам, які живуть далеко від престижних компаній, знайти роботу своєї мрії.
Студенти університетів і коледжів США використовують Handshake для того, щоб проходити співбесіди і спілкуватися з рекрутерами, отримувати інформацію про умови роботи та стажування. На відміну від шкільних програм, платформа Handshake не обмежує їх вакансіями за місцем навчання, оскільки в іншому випадку студенту з Каліфорнії було б складно знайти роботу в нафтогазовій галузі. А для компаній Handshake є зручним інструментом, який дозволяє відразу розмістити оголошення в кількох вузах.
Дані, які є в розпорядженні університетів, мають для роботодавців і рекрутингових агентств величезну цінність. Вони готові платити великі гроші за можливість розсортувати студентів по курсах, які вони пройшли, або навіть по програмних мовах, які вивчили. Handshake готовий взятися і за цю справу у співпраці з вузами.
Директор Handshake Гаррет Лорд бачить майбутнє своєї компанії в партнерстві з університетськими центрами зайнятості. Для нього процес освіти не закінчується разом з отриманням диплому — вузи повинні виконувати більш активну роль в рекрутингу, допомагаючи випускниками знаходити бажану роботу, вважає він.
Компанія, що отримала перші інвестиції в лютому, вже пропонує свої послуги в більш ніж 170 навчальних закладах і планує в наступному році охопити ще 200 університетів. Додатковий капітал піде на розширення штату компанії, який вже не справляється зі зростаючим попитом.
Тим, хто не досить організований, щоб самому знайти роботу, або надто зайнятий, щоб займатися розсилкою резюме самостійно, пропонує свої послуги стартап Mentat. Він сам бере дані користувача з LinkedIn, складає резюме і розсилає його потенційним роботодавцям.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас