Трамп заявив, що переконав власника Ford не переносити завод із США до Мексики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трамп заявив, що переконав власника Ford не переносити завод із США до Мексики

Світ
1522
Обраний президент США Дональд Трамп повідомив, що голова правління автоконцерну Ford Motor Company Білл Форд відмовився від ідеї переносити виробництво зі свого заводу Лінкольн в штаті Кентуккі до Мексики.
“Щойно зателефонував мій друг Білл Форд, голова Ford, і повідомив мені, що він збереже завод Лінкольн в Кентуккі, не переносить до Мексики”, – написав Трамп на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.
У США 8 листопада відбулися 45-і президентські вибори, перемогу на них здобув кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Під час передвиборних перегонів Трамп обіцяв повернути робочі місця з Китаю до США.
Також Трамп погрожував звести торгові бар’єри і натуральну стіну на мексиканському кордоні, а також депортувати 11 мільйонів нелегальних мігрантів, серед яких багато мексиканців. Але після виборів він сказав, що депортації повинні бути піддані до трьох мільйонів нелегальних мігрантів з -поміж тих, за якими числяться кримінальні злочини.
 Трамп також зазначив, що багато працював з Біллом Фордом над тим, щоб зберегти завод. “Я був зобов’язаний це зробити для великого штату Кентуккі за його довіру до мене”, – додав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас