Насіров призначив тимчасового керівника Одеської митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров призначив тимчасового керівника Одеської митниці

Казна та Політика
544
Після звільнення Юлії Марушевської Одеську митницю тимчасово очолить директор Департаменту організації митного контролю Олексій Василенко. Нового очільника Одеської митниці оберуть у січні 2017 року. Про це розказав голова Державної фіскальної служби Роман Насіров.
«Вчора голова Одеської митниці не з’явилася на роботу. Я відправив наказ, щоб її обов’язки виконував Олексій Василенко. Він поїхав до Одеси для забезпечення безперебійної роботи митниці. З січня буде відкритий прозорий конкурс на цю посаду», – сказав він.
За його словами, на сьогоднішній день за результатам 10 місяців Одеська митниця знаходиться на 21 з 25 місць за виконанням плану надходжень до бюджету. За швидкістю оформлення – на 10-15 місці.
«Ми не побачили реформ, ми побачили багато обіцянок реформ. Не потрібна ніяка політична воля з Києва, все було надане», – сказав Насіров.
Зауважимо, що 2 листопада Марушевська звітувала про те, що Одеська митниця перевиконала план жовтня на 137,9 мільйонів гривень.
14 листопада Марушевська заявила, що йде у відставку, оскільки «всі інструменти реформування на регіональному рівні вичерпані».
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас