iPhone 7 не пройшов тест на міцність розплавленим золотом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 7 не пройшов тест на міцність розплавленим золотом

Технології&Авто
1867
Відомий блогер TechRax вирішив дізнатися, що трапиться з iPhone 7, якщо на нього вилити розплавлене золото. Весь процес був знятий на відео, яке потім було викладено на YouTube-каналі користувача.
Ентузіаст продовжує відправляти в утиль техніку Apple. Заради видовища він намагається знищувати гаджети незвичайними способами, серед яких можна згадати розстріл з автомата, підрив вибухівкою, занурення в рідкий азот, кип’ятіння, подрібнення в блендері. Найчастіше об’єктом для тестів блогера виявляються iPhone.
На цей раз не пощастило iPhone 7. До випуску нового флагмана блогер вже встиг підготувати серію тестів, які також були опубліковані на його YouTube-каналі і вже стали класичними. Чергове відео виявилося досить оригінальним: на флагман Apple було вилито розплавлене золото. Для цього автор відео взяв два невеликих злитки, нагрів їх в спеціальній жароміцній ємності і вилив на екран смартфона.
Як і слід було очікувати, екран iPhone 7 вийшов з ладу. Тобто, даний “тест на міцність” апарат безумовно не пройшов. Втім, сумнівів в цьому виникнути не могло – все ж пристрій було створено для інших цілей, що не передбачають таких знущань.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас