Канада провела секретні переговори з Росією щодо України - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада провела секретні переговори з Росією щодо України - ЗМІ

Світ
4297
Канада і РФ провели переговори щодо України.
“Незважаючи на те, що публічно Канада дотримується жорсткої лінії щодо Росії, високопоставлений канадський дипломат на початку цього місяця без розголосу відвідав Москву, де обговорив питання, пов’язані з Україною і Сирією”, – йдеться в повідомленні. Цим, зазначає Reuters, представник МЗС Канади викликав занепокоєння опозиції, що Оттава може рухатися в бік послаблення санкцій.
За інформацією видання, 1 листопада в Москві зустрілися керівник політичного відділу МЗС Канади Марк Гвоздецький і заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков. “Цей візит – перший подібний за рік, що минув з часу перемоги на виборах Ліберальної партії на чолі з Джастіном Трюдо. Його попередник на посаді глави уряду Стівен Харпер наклав на Росію серйозні обмежувальні заходи через підтримку нею бойовиків в Україні”, – нагадали в Reuters.
Раніше міністр закордонних справ Канади Стефан Діон закликав всі країни зберегти санкції проти Росії через її дій в Україні. “Поведінка Росії в Україні і в Сирії щонайменше проблематична. Тому важливо бути дуже відвертими в наших відносинах з Росією”, – заявив Діон.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас