Верхівку українських вузів зобов'яжуть подавати е-декларації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Верхівку українських вузів зобов'яжуть подавати е-декларації

Казна та Політика
559
З 1 січня 2017 року Національне агентство з запобігання корупції розширить список осіб, які зобов’язані подавати електронні декларації. Тепер про свої доходи будуть звітувати ректори, проректори, декани та завідувачі кафедрами університетів, а також інші представники керівництва державних освітніх та наукових установ.
Це пов’язано з тим, що громадяни, що займають вказані вище посади, прирівнюються до уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
“Друга хвиля охопить більше коло суб’єктів електронного декларування. Зараз вичерпний перелік міститься в Законі України “Про запобігання корупції”, — зазначив заступник голови НАПК Руслан Радецький.
Таким чином, згідно із законом, під другу хвилю е-декларування потраплять особи, які вже заповнювали електронні декларації за 2015 рік, тобто всі без винятку особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також прирівняні до них для цілей Закону України “Про запобігання корупції” посадові особи, юридичні особи публічного права.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас