МВФ зауважив позитивний тренд в українських реформах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ зауважив позитивний тренд в українських реформах

Казна та Політика
1096
Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ), яка працює зараз в Києві, відзначає позитивні зміни в усіх напрямках реформ в порівнянні з ситуацією річної давнини.
Про це повідомив заступник директора Європейського департаменту МВФ Атанасіос Арванітіс за підсумками зустрічі з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.
“Можна говорити про те, що позитивний тренд спостерігається у всіх напрямках, якщо порівнювати нинішню ситуацію з тією, що була минулого року”, – заявив він.
Представник МВФ позитивно відзначив показники зростання економіки України на рівні 1,8% в третьому кварталі, інфляції в межах 10-12%, дефіциту держбюджету, що не перевищує заплановані 3,5%. Також в порівнянні з минулим роком зросли міжнародні резерви країни, відновлюється довіра до банківської системи.
“Я сподіваюся, ми разом зможемо продовжити тиснути на структурні реформи і проводити їх і надалі. Всі наші зусилля повинні бути спрямовані на те, щоб дійсно зробити економіку успішною, а досягнення – вагомими”, – підкреслив Атанасіос Арванітіс.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас