Ще одна міжнародна компанія виходить на український ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одна міжнародна компанія виходить на український ринок

Фондовий ринок
2228
На українському ринку хедхантингу з’явиться новий гравець – в нашій країні відкривається представництво компанії Boyden Global Executive Search.
Компанія випустить офіційний міжнародний реліз з цього приводу 5 грудня.
Очолить український офіс компанії Олексій Долгих, який до цього протягом семи років був главою іншої executive search компанії – Pedersen&Partners.
“Команда консультантів і аналітиків вже сформована. Плюс ми плануємо її подвоїти в перший рік. Також ми плануємо посилити команду партнерів на початку 2017 року. Це будуть гучні переходи”, – стверджує Долгих.
У свою чергу, новим керівником Pedersen&Partners стане Володимир Коломоєць, який вже працював в цій компанії і в середині 2016 року перейшов в “Ward Howell Україна”.
За словами Олексія Долгих, Україна – чи не єдина велика європейська країна, де компанія Boyden не була представлена. У професійній сфері в Україні компанія планує сфокусуватися на наданні послуг з формування управлінських команд.
“З кожним роком попит на управлінські кадри, які приносять результат, буде зростати.
Ключова відмінність запиту сьогодні в тому, що клієнтам не просто потрібен кандидат, який приступить до роботи, їм потрібно, щоб цей управлінець успішно влився в організацію і виконав поставлене завдання. Запит зміщується зі “знайти кандидата” в бік “допомогти кандидату адаптуватися і здійснити зміни”. На цьому і будемо фокусуватися”, – говорить він.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас