У столичному метро безконтактними картками розрахувалися вже понад 4,5 млн разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столичному метро безконтактними картками розрахувалися вже понад 4,5 млн разів

Фінтех і Картки
254
З моменту запуску в Україні технологія безконтактної оплати здобула масову популярність, зокрема для оплат в транспорті: в столичному метро нею скористалися вже понад 4,5 млн разів.
Щодня безконтактними картами Mastercard в підземці оплачується понад 25 тис. поїздок, і сьогодні Mastercard залишається єдиною міжнародною платіжною системою, що надає можливість безконтактної оплати проїзду в метро прямо на турнікеті – без необхідності купувати жетон.
Також з листопада цього року банківською картою Mastercard, зокрема безконтактною, можна розрахуватися за купівлю жетона в касах метро на станціях «Хрещатик», «Майдан Незалежності» і «Площа Льва Толстого».
Крім київської підземки, безконтактні оплати доступні сьогодні на турнікетах у фунікулері і на Борщагівській лінії швидкісного трамвая в Києві, а також в паркоматах Києва та Львова.
 
Безконтактні платежі з Mastercard доступні сьогодні в цілому в більш ніж 5 млн торгових точок в 77 країнах світу.
За даними НБУ, в Україні станом на II квартал 2016 року випущено 1,68 млн безконтактних карт, розрахуватися якими можна в більш ніж 50% POS-терміналів в торговельних точках.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас