В Одесі ліквідували конвертаційний центр, вилучено зброю та 18 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі ліквідували конвертаційний центр, вилучено зброю та 18 мільйонів гривень

Кримінал
466
В Одесі правоохоронці припинили незаконну діяльність конвертаційного центру, вилучивши під час обшуку зброю, а також понад 18 млн грн готівки.
Як повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області, прокуратура Одеської області спільно з управлінням Служби безпеки України в області припинили діяльність конвертаційного центру.
Під час слідства встановлено, що до складу центру входили фіктивні одеські підприємства, які надавали послуги з мінімізації податкових зобов’язань та переведення коштів у готівку.
Відзначається, що в кінці минулого тижня за участю співробітників прокуратури області та УСБУ проведені обшуки, в ході яких вилучена фінансова і господарська документація, вогнепальна зброя (пістолет калібру 6,35 мм і помпова рушниця 12 калібру), а також готівкові кошти, в тому числі і іноземна валюта, на загальну суму понад 18 млн грн.
«Зараз правоохоронці перевіряють інформацію щодо фінансування за зазначені кошти проросійських інтернет-ресурсів, сепаратистських і терористичних організацій», – відзначили в прес-службі. Крім того, прокуратура направила до суду клопотання про накладення арешту на вилучене майно.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас