Україна отримає 200 мільйонів євро кредиту на громадський транспорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна отримає 200 мільйонів євро кредиту на громадський транспорт

Казна та Політика
376
Україна підписала угоду з Європейським інвестиційним банком про виділення 200 мільйонів євро кредиту на міський громадський транспорт.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.
“Загальна вартість проекту складе близько 400 млн євро за рахунок співфінансування з боку ЄБРР та місцевих бюджетів. Планується оновлення електротранспорту та відповідної інфраструктури в більш ніж 10 українських містах”, – написав міністр.
Також Омелян зазначив, що в рамках секторальної бюджетної підтримки ЄС з наступного тижня Мінінфраструктури запускає процедури тендерних закупівель близько 80 сучасних комплексів габаритно-вагового контролю.
“А також вперше за десятиліття почнемо підготовку до ремонту дніпровських шлюзів для виконання нашої стратегії відновлення судноплавства на внутрішніх водних шляхах. Все через ProZorro”, – додав він.
Також Міністерство інфраструктури завершило підготовку низки проектів постанов щодо лібералізації міжобласних автобусних перевезень, посилення вимог до безпеки і комфорту пасажирів, полегшення умов відкриття та функціонування автостанцій.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас