Став відомий головний бізнесмен року, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Став відомий головний бізнесмен року, - ЗМІ

Світ
4804
Діловий журнал Fortune опублікував рейтинг найуспішніших бізнесменів року.
Очолив список творець соціальної мережі Facebook 32-річний Марк Цукерберг.
При складанні рейтингу видання враховувало фінансові показники підприємств, його стратегію, бачення майбутнього компанії, а також вплив на світ бізнесу. “У цьому році цей процес неминуче привів нас до людини, якій лише 32 роки і яка зуміла побудувати потужну компанію Facebook вартістю 375 млрд доларів з 22 млрд доларів прибутку і з близько 1,8 млрд користувачів Facebook, – до Марка Цукерберга.
Його стрімкий злет говорить щось про світ, в якому ми живемо, – насамперед, що все зав’язано на соціальних мережах, які знаходяться в наших руках, також і про світ бізнесу, де цифрова компанія може досягати величезних масштабів практично в один момент”, – пояснює свій вибір журнал. Друге місце віддали главі інтернет-компанії Amazon Джефф Безосу, чиї веб-сервіси – це “потужна трансформація бізнесу”.
Під номером три в рейтингу розмістилася Мері Діллон, що за три роки керівництва американською компанією, що реалізує косметику, Ulta Salon, Cosmetics & Fragrance істотно збільшила її прибуток.
Гендиректор найдорожчої компанії Apple Тім Кук розташувався в рейтингу на 11 рядку.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прибуток Facebook у III кварталі 2016 року склав 2,4 млрд доларів при понад 7 млрд доларів загального доходу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас