Найважливіші цифри і цитати четверга, 10 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 10 листопада

640
Найважливіші цифри і цитати четверга, 10 листопада:
  • Мінекономіки ініціює зниження з 75% до 50% відрахувань до держбюджету від держпідприємств
  • «Єдине вікно» вже пропустило понад 21 тисячу декларацій
В АМКУ повідомили, скільки українці минулого року переплатили комісії за компослуги
“Необхідність проведення зазначеного дослідження пов’язана з численними зверненнями, які отримують органи Антимонопольного комітету України від фізичних осіб щодо ситуації, яка склалася на ринку послуг з прийому готівкових платежів від фізичних осіб за житлово-комунальні послуги, коли установи банків або пошти утримують комісійну винагороду з населення при прийомі платежів відповідно до своїх тарифів, в той час як комісійну винагороду за прийом платежів від споживачів закладено в тариф”, – сказано в звіті.
ЄС порушив угоду про асоціацію з Україною, віддавши OPAL РФ – МЗС
“Ухвалення такого роду рішень без проведення попередніх консультацій з українською стороною є порушенням ст. 274 Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, яка передбачає взаємне врахування сторонами потенціалу і можливостей енергетичної інфраструктури один одного”, – наголошується в повідомленні МЗС України.
Гройсман радить фармбізнесу не грати в дефіцит ліків
“Я хочу ще раз звернутися чітко до представників фармбізнесу, посередників на фармацевтичному ринку і попередити: якщо ви будете думати про те, що ви можете не виконувати рішення уряду, якщо ви думаєте про те, що ви зможете і далі залишати вдвічі дорожчіми ліки в Україні , як це було раніше, я попереджаю, що уряд, Держлікслужба, всі інші служби будуть дуже жорстко реагувати на такі дії з боку представників фармацевтичної галузі. Не ображайтеся”, – підкреслив прем’єр-міністр.
Гонтарева придумала, як боротися з “української пристрастю”
“Пристрасть до готівки – це всеукраїнський тренд і величезна проблема нашої держави. Наша команда вирішила змінити цю ситуацію і втілити в життя проект Cashless economy”, – сказала вона.
Ложкін сказав, скільки потрібно грошей для запуску економіки
“Головна проблема економіки України – відсутність великих інвестиційних проектів… Нам необхідні дуже великі вливання в економіку. Інвестиції в $1 млрд нам не допоможуть”, – сказав голова Національної інвестиційної ради.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас